Wat zou Jani zeggen?

 
COVER WAT ZOU JANI ZEGGEN.jpg

Hoe ga je van de look van een overjaarse skater naar rebelleren in stijl? Of van de look van een goedkope kerststronk naar feestelijk in stijl? Kan een leopardprint of een witte broek voor mannen?

En hoe organiseer je nu eigenlijk je kleerkast?

Met Wat zou Jani zeggen? wil Jani je met veel humor inspireren hoe je een betere versie van jezelf kan worden. Jani's stijlgids is een boek over attitude en persoonlijkheid, over het creëren van een tijdloze look, over durf en elan. En weet: stylen kun je leren!

"Life isn't perfect, but your outfit can be"

In Wat zou Jani zeggen? verzamelt Vlaanderens bekendste stylist citaten, uitspraken en beweringen om terug te blikken op de mode van de voorbije decennia, de trends die kwamen en gingen, de snits die evolueerden, de looks die veranderden. Hij spaart daarbij zichzelf niet, met anekdotes over zijn eigen zoektocht, zijn modemissers, zijn gênantste momenten.

Hij brengt je aan het lachen in zijn geheel eigen stijl, inspireert je met to the point-advies, en pakt uit met een vocabulaire die de faux pas van je allerliefste of je beste vriendin bespreekbaar maakt…

 
Debby Wilmsen