PONANT kondigt overname van PAUL GAUGUIN CRUISES aan

PONANT, de wereldleider in luxecruises en eerste cruiserederij onder de Franse vlag, kondigt de aanstaande overname aan van PAUL GAUGUIN CRUISES, die zich al jarenlang specialiseert in cruises aan boord van zijn wereldwijd bekende luxeschip naar Tahiti, Frans Polynesië, de Fiji-eilanden en de Stille Zuidzee.

Net zoals PONANT staat PAUL GAUGUIN voor uitzonderlijke vaarroutes, een piekfijn verzorgde service en een verfijnde gastronomie, die samen voor een onvergetelijke reiservaring op zee zorgen. Bij deze overname zullen beide maatschappijen hun eigen identiteit bewaren. De huidige structuur in de VS blijft ongewijzigd: Diane Moore, Directeur-Generaal van PAUL GAUGUIN CRUISES zal haar team in Seattle verder blijven aansturen.

We zijn heel erg blij om PAUL GAUGUIN CRUISES in de PONANT-familie te mogen verwelkomen”, zegt Jean Emmanuel Sauvéé, oprichter en voorzitter van PONANT. “Dankzij deze samenwerking zullen onze passagiers kunnen kiezen uit een steeds bredere waaier aan iconische cruisebestemmingen. Samen bieden PONANT en PAUL GAUGUIN hun passagiers exclusieve reizen aan boord van een klein cruiseschip aan naar grote bekende havens of meer verborgen ankerplaatsen. Met dezelfde filosofie, dezelfde waarden en een uitmuntende operationele controle, komen we tot een veelbelovende synergie tussen onze maatschappijen, terwijl de fundamenten van de twee merken toch bewaard blijven.”

Door lid te worden van de PONANT-familie, wijden we ons verder aan het delen van onze passie en het aanbieden van authentieke ervaringen met een eersteklas service en respect voor het milieu. We verheugen ons ten zeerste om onze passagiers kennis te laten maken met de wereld van PONANT en andersom ook om zelf PONANT-passagiers te ontvangen aan boord van de m/s Paul Gauguin”, aldus Diane Moore van PAUL GAUGUIN CRUISES.

Debby Wilmsen