Dubbele pret : populairste après-ski party 2 x in Sportpaleis

Volgend jaar hangt de après-ski-sfeer uit de Oostenrijkse bergen of de Franse Alpen niet één, maar twee dagen in het Sportpaleis. Door het grote succes van de uitverkochte en onvergetelijke eerste editie van MOOSE Bar XXL, ‘De grootste après-ski party van het land’, krijgt deze een vervolg met maar liefst 2 avonden! Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari wordt het Antwerps Sportpaleis opnieuw één bruisende après-ski stube.

Het Sportpaleis zal voor de twee edities opnieuw worden omgebouwd tot één grote skihut, inclusief een aangepast décor. Echte skigondels in de nok van het dak, waarvan enkele de artiesten tot in het midden van de zaal brengen, 150 lopende meter aan bars, halve liters bier en bijhorende schnaps, obers gekleed in authentieke lederhosen en Dirndls … . Het zal allemaal nog een stuk indrukwekkender worden dan de vorige editie.

Vorig jaar zetten artiesten als Willy Sommers, De Romeo’s, DJ Paul Elstak en de enige echte ‘Aton aus Tirol’, DJ Ötzi, de zaal in vuur en vlam. Ook dit jaar worden de feestvierders verrast met optredens van bekende nationale en internationale artiesten. De populaire MOOSE Bar-dj’s draaien de optredens aan elkaar. De exacte line-up wordt later op het jaar bekendgemaakt.

Debby Wilmsen