Jonge Brusselse techno lovers maken droom waar

Het fijnste van techno door lokale en internationale top dj’s, een indrukwekkende locatie en tasty food & drinks, dat zijn de hoofdingrediënten van het Brusselse partyconcept HANGAR. Een jaar geleden vond de eerste editie plaats in de industriële warehouse Key West in Anderlecht. Na deze knallende kick-off volgden nog vier succesvolle edities met dj’s als Konstantin Sibold en Nico Morano, stage hostings op festivals als Extrema Outdoor en WECANDANCE en guest performances met The Hangar Soundsystem op onder andere Tomorrowland. Nu, één jaar later, viert HANGAR op zaterdag 28 september zijn eerste verjaardag. Hiervoor pakken de drie jonge organisatoren opnieuw uit met een ijzersterke line-up en een wereldprimeur. Tijdens deze feesteditie vormt HANGAR het decor voor het gloednieuwe concept ‘Cymatiks’. Afgeleid van het begrip ‘cymatics’, de wetenschap die geluid zichtbaar maakt, laat de show niks aan de verbeelding over. Dj’s als het Italiaanse dj-trio Agents of Time gebruiken een combinatie van digitale en analoge muziekinstrumenten om hun eigenzinnige beats te creëren. Deze worden vervolgens tot leven gebracht met indrukwekkende visuals en live-dans. Het resultaat is even overweldigend.

Elektronische muziek komt tot leven

Voor hun verjaardagseditie pakken de organisatoren van HANGAR uit met het gloednieuwe concept ‘Cymatiks’. Afgeleid van het begrip ‘cymatics’, de wetenschap die geluid ‘zichtbaar’ maakt in de vorm van trillingen of golven, laat de show niks aan de verbeelding over. Tijdens de spectaculaire live-acts, gebruiken dj’s zoals headliners Agents of Time digitale en analoge muziekinstrumenten om hun eigenzinnige beats te creëren. In combinatie met indrukwekkende visuals en live dansers, wordt de voortgebrachte sound tot leven gebracht.

Drie jonge muziekliefhebbers maken hun droom waar

HANGAR wordt één jaar! Het Brusselse partyconcept slaagt er sinds zijn eerste editie op 29 september vorig jaar in een straffe line-up te combineren met premium food & drinks in even originele als indrukwekkende settings in en rond Brussel. Het concept sloeg meteen aan en de organisatie bouwde een ijzersterke reputatie uit. Zo hoste HANGAR stages op festivals als Extrema Outdoor Belgium en WECANDANCE en maakte ‘The Hangar Soundsystem’ zijn debuut op festivals als Tomorrowland, Voodoo Village en Thé Dansant.

Voor de afgelopen edities pakten de drie organisatoren, Cameron, Marvin en Thibaut, uit met dj’s als Konstantin Sibold, Nico Morano, Two Pauz, &Me, … .

Op donderdag 22 augustus om 18u gaat de ticketverkoop voor HANGAR – one year anniversary van start. Earlybird tickets zijn verkrijgbaar vanaf €18 pp via www.thehangar.be

Debby Wilmsen