Who let the dogs out?

Het festivalseizoen is in aantocht en staat altijd garant voor een leuke zomer boordevol festiviteiten en nu ook voor jou én je viervoeter. Op zaterdag 22 juni organiseert Edgard & Cooper, het Belgische merk voor premium honden-en kattenvoeding, the Edgard & Cooper MEET ’N TREAT, een ééndaags event voor honden in domein Groenenberg in Sint-Pieters-Leeuw. Die dag verandert het idyllische park in een groot speeldomein met tal van beestige activiteiten. Ontspannen tijdens een sessie dog yoga, verkoeling opzoeken met waterspelletjes of genieten van een hapje en drankje in de gezellige picknick area zijn slechts een kleine greep uit het aanbod. Wil je graag samen met jouw hond kennismaken met de rest van de roedel? Vergeet dan zeker niet jouw gratis ticket te reserveren via de website: bit.ly/EdgardCooperEvent

Beestige activiteiten

Bij het Edgard & Cooper MEET ’N TREAT event staat plezier centraal met tal van leuke activiteiten voor de honden en hun baasjes. Zo kan je heerlijk ontspannen tijdens een sessie ‘dog yoga’, waarbij je samen met je hond de rust opzoekt aan de hand van meditatie- en stretchtechnieken. Verder kan je je viervoeter laten verwennen bij de dog groomer, die zorgt voor een frisse, nieuwe look. Voor wie houdt van iets meer actie, zijn er verschillende waterspelletjes, die bovendien voor de nodige verkoeling zorgen. Honger of dorst gekregen van al dat spelen? In de gezellige picknick area geniet niet alleen je huisdier van een lekker hapje, maar ook voor de baasjes worden good food & drinks geserveerd door foodtrucks.

Zin in een onvergetelijke dag met tal van andere Edgard & Cooper festivalgangers? Van 10u tot 17u wordt het domein Groenenberg in Sint-Pieters-Leeuw voor één dag omgetoverd in een gigantisch feest voor honden en hun baasjes. Registreer je via de website bit.ly/EdgardCooperEvent en ontvang een gratis toegangsticket!

Sustainability Award 2019

Op 16 mei werden voor de 14de keer de ‘BeCommerce Awards’ uitgereikt door de Belgische vereniging van bedrijven actief in e-commerce. Edgard & Cooper werd door de consumenten verkozen als winnaar van de categorie ‘Sustainability’, waarbij de webshop met de meest groene bedrijfsvoornemens beloond wordt.

Debby Wilmsen