Lil Kleine komt met Het Concert naar Sportpaleis Antwerpen

Vorig jaar vulde Lil Kleine nog twee keer de Lotto Arena – dit jaar pakt de Nederlandse artiest het nog grootser aan. Op 26 oktober geeft hij als allereerste Nederlandse rapper (een primeur!) een concert in het Sportpaleis. Tickets voor zijn show ‘Het Concert’ zijn te koop via lilkleine.nl en www.hetconcert.nl. Wie zich nu al pre-registreert, krijgt donderdag een uurtje vroeger toegang tot de kaartverkoop.

Noem rapper Lil Kleine gerust de koning van de nederhop. Zijn nummer ‘Drank & Drugs’ groeide uit tot een monsterhit en ook andere nummers als ‘Krantenwijk’, ‘Loterij’ en ‘Verleden Tijd’ werden instant hits. Niet enkel in Nederland, maar ook in België . Ook zijn nieuwste nummers ‘Dichterbij Je’ en ‘Rook’ zijn op weg naar de top van de hitlijsten. In september lanceert hij zijn nieuwe, derde album.

In mei stond de rapper nog met de show in Ziggo Dome in Amsterdam. De 32.000 tickets waren in speltempo uitverkocht en de recensies in Nederlandse kranten waren lovend. Tijdens ‘Het Concert’ worden Belgische fans in het Sportpaleis getrakteerd op nieuwe muziek en een next level show.

Lil Kleine: “Dit is echt vet . Ik vind optreden voor mijn Belgische fans één van de leukste dingen die er is. Als je denkt dat het niet groter kan, sta je ook gewoon met je show in het Sportpaleis. Te cool!

Niet enkel in de hitlijsten is de Amsterdammer hot, Lil Kleine is ook één van de grootste social influencers van de Benelux: op Instagram volgen meer dan 1 miljoen fans hem, zijn videoclips op YouTube werden samen al meer dan 226 miljoen keer bekeken en zijn nummer werden zo’n 320 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Het Concert is toegankelijk voor alle leeftijden. Begeleiding van bezoekers tot 12 jaar is verplicht.

Lil Kleine’s Het Concert wordt georganiseerd door 4PM Entertainment en NAMAM.

Debby Wilmsen