Clubs maken zich klaar voor blokkende studenten

Vorige week trokken meer dan 500 Brussels studenten naar de club Jeux D’Hiver, waar voor een keer het feestgedruis plaats maakte voor oorverdovende stilte. De nachtclub, die gedurende drie dagen omgetoverd wordt tot Red Bull Study Club, biedt hiermee een unieke studeerplek voor wie uitgekeken is op de muren van zijn of haar slaapkamer of kot. Studenten die naar Jeux D’Hiver afzakken, kunnen rekenen op een volledig uitgeruste studeerlocatie met gratis water, elektriciteit, wifi, healthy powerfood en tal van leuke goodies.

Voor een keer klonken er geen luide beats door de muziekboxen bij de Brusselse club Jeux D’Hiver, maar wel oorverdovende stilte. Gedurende drie dagen veranderde de populaire nachtclub in een Red Bull Study Club, waar studenten dag en nacht terecht konden om een stevig potje te blokken. De Brusselse studenten trokken alvast naar de club in het Terkamerenbos om zich voor te bereiden op de examens. Naast studeren wordt ook de nodige ontspanning voorzien, gaande van een relaxte yogasessie, over live dj-sessies tot tips & tricks van motivational speaker en Red Bull atleet Cedric Dumont.

Niet alleen in Brussel kan je gaan blokken bij de Red Bull Study Club voor de aankomende examens. Ook Leuven, Gent en Antwerpen krijgen elk hun eigen Red Bull Study Club. Vanaf 4 juni tot en met 6 juni kunnen studenten terecht in Antwerpen.

Debby Wilmsen