Deze zomer proef je de 100% vegan burger van Greenway op de festivals

Healthy is hip ! Óók op festivals. Ga eens voor iets anders dan de populaire frietjes met mayonaise of de cliché pizzapunt. Op verschillende zomerfestivals proef je deze zomer de Greenway Burger. De eerste 100% Belgische plantaardige hamburger. De Greenway burger is de eerste CO2-neutrale burger van België: lekker, gezond(er) én milieubewust dus.

Foodies, opgelet! De zomermaanden staan synoniem voor festivals afschuimen! Muziekliefhebbers en festivalgangers hoeven niet op hun honger te blijven zitten, want naast een bangelijke line-up, wordt ook het culinaire aanbod steeds belangrijker op festivals. Dansen én lekker eten, klinkt als een perfecte combo als je ’t ons vraagt.

Deze zomer kan je op de grootste zomerfestivals voor het eerst de milieuvriendelijke Greenway Burger proeven. Hij smaakt als een klassieke burger maar is volledig plantaardig. Hij wordt gemaakt van simpele, plantaardige en grotendeels lokale ingrediënten zoals erwten, rode biet, ui, koolzaad en zonnebloemolie en is daarmee 100% Belgisch. Of je nu vegan of vegetarisch eet of net houdt van een sappig stukje vlees: you’ll love it.

Staan er geen festivals op je planning? Niet getreurd. Je kan de Greenway Burger ook proeven in de vier Greenway restaurants in Antwerpen, Gent, Leuven en Brussel, maar je vindt ‘m ook in de versafdeling bij Delhaize. Steek de barbecue alvast aan!

27/06 - 30/06 Rock Werchter

28/06 - 30/06 Couleur Café

29/06 - 09/07 Gent Jazz

05/07 - 07/07 Cactus festival

11/07 - 14/07 Dour festival

19/07 - 21/07 Tomorrowland

26/07 - 28/07 Tomorrowland

02/08 - 04/08 Dranouter

15/08 - 19/08 Jazz Middelheim

Debby Wilmsen