Like Mike brengt een vierde solo-single uit

De Belgische dj en producer Like Mike brengt een vierde solo-single uit. Na zijn debuutsingle ‘Memories’ begin 2018, gevolgd door ‘Rewind’ en ‘Back 2 U’, lanceert Mike nu samen met de Amerikaanse rapper Ricky Hil – tevens zoon van fashion designer Tommy Hilfiger - ‘Paralyzed’.

De videoclip van Paralyzed kreeg een smokey, rauwe, vintage touch en voelt bijna aan als een akelige, creepy afterparty . Like Mike producete niet enkel het nummer, hij neemt ook samen met rapper Ricky Hil de vocals voor z’n rekening en zingt over ‘lost minds’ en ‘not wanting it back’.

Begin 2018 verraste Like Mike iedereen met een solo-single, waarop ook zijn eigen stem te horen is. In zijn muziek brengt Mike veel emotie. Het melancholische ‘Memories’ werd een instant hit en stond vijftien weken in de Ultratop. Hij vervolgde zijn solocarrière met ‘Rewind’ – een inspirerende plaat die zó goed onthaald werd door fans, dat Mike opnieuw de studio in dook om te werken aan nieuw materiaal, met het oog op een eventueel soloalbum. Eerder werkte de artiest al samen met onder andere Gucci Mane, Kid Ink en Snoop Dogg, maar het is duidelijk dat de award winnende dj en producer hard timmert aan z’n solocarrière. Much more is to come!

De Amerikaanse rapper Ricky Hil - geboren als Richard Hilfiger én zoon van fashion designer Tommy Hilfiger – bracht in 2014 z’n debuutalbum ‘Support Your Local Drug Dealer’. Nadien volgden albums ‘Candy Painted Coffins’, ‘500 Grams’ en ‘ExorciSSm Vol 1’ en samenwerkingen met onder andere The Weeknd, Fat Trel en Leona Lewis.

Debby Wilmsen