Bartel Van Riet en Tine Embrechts duiken de bosjes in

De paasvakantie mag dan wel net achter de rug zijn, wij kijken alvast uit naar de herfstvakantie. Want dan is er opnieuw De Grote Schijn: een magische avondwandeling langs een feeëriek verlicht pad met eeuwenoude fluisterende bomen en mysterieuze verrassingen onderweg, in het Rivierenhof. Drie weken lang – van 25 oktober tot en met 11 november – vormt één van de meest bezochte groene plekjes van Antwerpen het decor voor een totaalspektakel waar technologie, eigenzinnig klanken en de natuur één worden. Een sterk staaltje techniek, een vleugje sterrenstof en een sprankeltje magie wekken het bos tot leven. Ambassadeurs voor deze editie zijn avonturier en tv-presentator Bartel Van Riet en de Antwerpse actrice Tine Embrechts. Tickets en meer info vind je op de degroteschijn.be

Debby Wilmsen