Kletskoppen met een heerlijk laagje Belgische chocolade

De Belgische biscuiterie Jules Destrooper heeft heel wat ‘legendarische’ en ‘wereldberoemde’ koekjes in zijn assortiment. Van het Amandelbrood en de iconische Natuurboterwafels, de koekjes waarmee het voor Jules Destrooper allemaal begon, over de heerlijk luchtige Parijse Wafels, de Hazelnoot- en Amandelflorentines, de Virtuoso’s, de in melkchocolade overgoten kaneelkoekjes en de vorig jaar gelanceerde Les Délices.

Het gamma van 18 verschillende overheerlijke koekjes wordt vandaag nog verder uitgebreid. Jules Destrooper lanceert immers een extra variant van hun Kletskoppen. Je weet wel, die flinterdunne ronde koekjes gemaakt met cashewnoten. Dit delicate ‘kantwerk’ krijgt er vandaag een variant bij dat aan één kant ondergedompeld is in pure Belgische chocolade. Het resultaat… ‘Kletskoppen met Belgische chocolade’!

Debby Wilmsen