Schud de examenstress van je af

Nog enkele weken en dan wordt het startschot voor de blok gegeven! Bibliotheken lopen weer vol, samenvattingen worden uitgewisseld en nachten worden gevuld met studeren in plaats van slapen of feesten. Kortom, een periode die bij de meeste studenten voor de nodige stress zorgt. VRT-jongerenzender MNM steunt naar jaarlijkse gewoonte de studenten met het ondertussen legendarisch geworden ‘Marathonradio’, waarbij zeven MNM-dj’s drie weken lang alle blokkende studenten een hart onder de riem steken. Van zondag 2 tot en met vrijdag 21 juni presenteren MNM-dj’s Peter Van de Veire, Brahim Atteab en Dorianne Aussems een non-stop radioprogramma boordevol studie – en ontspanningstips, live uitgezonden vanuit het Marathonradiohuis in Leuven. En ook dit jaar trekken de Marathonradio Rescue Teams naar buiten om studenten in alle hoeken van Vlaanderen mentaal en fysiek te steunen. MNM-dj's Tom De Cock, Laura Govaerts, Sander Gillis en Anushka Melkonian snellen in tandem studenten in heel Vlaanderen te hulp.

Afsluiten doet Marathonradio dit jaar op vrijdag 21 juni met MNM STRESSED OUT. Vijf party’s op vijf verschillende locaties met enkele spetterende liveoptredens van Nederlandse en Belgische hiphopartiesten en sets van tientallen DJ’s. Geen betere manier om de examenstress van je af te schudden!

Na twee uitverkochte edities bij club Versuz vorig jaar, wordt het partyconcept Stressed Out dit jaar een officieel onderdeel van MNM Marathonradio onder de noemer MNM STRESSED OUT. Deze ultieme post-examen-party zal op vrijdag 21 juni gelijktijdig doorgaan op vijf verschillende locaties in Vlaanderen. Van de Stadsfeestzaal Aarschot, over De Shop in Antwerpen, de Eskimo Fabriek in Gent, Kortrijk XPO tot club Versuz in Hasselt. Het is ook met Versuz dat de radiozender de handen in elkaar sloeg voor de creatieve en muzikale invulling.

Versuz spaarde kosten nog moeite om er vijf unieke party’s van te maken. Of je nu houdt van dromerige summer vibes, coole Nederlandse hiphop of de laatste nieuwe hits, met twee tot drie zalen per locatie is er gegarandeerd voor ieder wat wils. Elkeen van de zalen krijgt een eigen thema; een Foam Stage of Silent Disco een HipHop Stage en een Mainstage.

MNM STRESSED OUT

Vrijdag 21 juni 2019

Stadsfeestzaal Aarschot - De Shop Antwerpen - Eskimo Fabriek Gent - Kortrijk XPO - club Versuz Hasselt

Tickets en info op: stressedout.be

Debby Wilmsen