Bekende Antwerpse chefs organiseren Tacover

 
Lander.jpg

Voor Lander Hanskens Maldonado, de chef van The Dirty Rabbit – Cantina y Cocteleria, heeft de Mexicaanse taco geen geheimen meer. Hij nodigt op 6 oktober negen gelijkgestemde chefs uit die zijn keuken overnemen. Letterlijk een ‘tacover’. Van slagerszoon Bert Jan Michielsen van The Butcher’s Son, die de taco integreert in de klassieke Franse keuken, over Huibrecht Berends (BÚN), die van de taco Vietnamese streetfood maakt. Arun Wytynck & Cheun Jin Man van Jinza serveren een uitdagende Aziatische fusion-taco. Michael Yates (Sail & Anchor Antwerp) overgiet de taco met een Britse Worcestershiresaus. En ook Thomas Van de Weyer (EnfanT Terrible HQ), Vadim Vesters & Matthias Jacobs (Black Smoke) en Lander himself, toveren de taco om tot hun signature dish. Yuni Herremans, mixologist van The Dirty Rabbit, zorgt voor de finishing touch met bijhorende cocktails. Hij mixt en matcht de signature taco’s van de chefs met heerlijke handcrafted drinks én zorgt ervoor dat de glaasjes Patrón Tequila gevuld blijven. Het gaat om een éénmalig en erg uniek evenement, waarbij de top van de Antwerpse horeca verzamelt in de keuken van The Dirty Rabbit. Alle 90 tickets zijn intussen de deur uit en er is een grote wachtlijst. www.thedirtyrabbit.be

 
Debby Wilmsen