Greenway lanceert na plantaardige burger ook vegan gehakt én worst

Het klimaat, dierenwelzijn en je ecologische voetafdruk: het zijn de laatste maanden hot topics. Zo heeft het eten van vlees en vis heeft een erg grote milieu-impact.

Door het aanbieden van een lekker en plantaardig alternatieven, toont vegetarische en vegan restaurantketen Greenway dat het heel simpel is om een bijdrage te leveren aan het milieu. Er was al de 100% Belgische plantaardige hamburger, maar nu lanceert de veggie restaurantketen óók een chipolata én gehakt op basis van erwteneiwit. Spaghetti Bolognaise, een heerlijke lasagne of pakweg een tomate farcie: aan je recept hoef je helemaal niets te veranderen. Een kleine moeite, maar je helpt er het milieu al een hele stap mee vooruit.

Je vindt het plantaardige Greenway gehakt en de Greenway Chipolata in de vleesrayon bij Delhaize én uiteraard in de vier Greenway restaurants.

Debby Wilmsen