Lost Frequencies en ‘I need A Dollar’-zanger Aloe Blacc lanceren nieuwe single

Na een aantal fantastische samenwerkingen met grote namen zoals James Blunt, Miley Cyrus, Justin Bieber en Netsky, heeft Lost Frequencies de volgende hit alweer klaar staan. Voor ‘Truth Never Lies’, zijn tweede single van dit jaar, werkte de Belgische dj samen met de voor een Grammy genomineerde singer-songwriter Aloe Blacc, die vooral bekend is van internationale hitsingles als ‘Wake Me Up’ en meer recent ‘SOS’ (beiden van Avicii) en zijn eigen monsterhit ‘I Need A Dollar’.

Sinds zijn doorbraakhit ‘Are You With Me’ in 2014, tast Lost Frequencies de grenzen van de dancemuziek af en deze nieuwe single met Aloe Blacc is daar een mooi voorbeeld van. ‘Truth Never Lies’ is een groovy deep-house track met de typische, unieke crossover sound eigen aan de muziek van Lost Frequencies.

“Ik ben al fan van Aloe’s muziek sinds ik voor het eerst zijn track ‘I Need A Dollar’ hoorde, dus om met hem te kunnen samenwerken voor deze nieuwe single was een geweldige ervaring! Ik wilde heel graag dat het nummer onze beide stijlen vertegenwoordigt, met een Lost Frequencies vibe en de krachtige vocals van Aloe om de single de nodige power te geven. Ik hoop dat jullie er allemaal van genieten!”, zegt Lost Frequencies.

Felix De Laet, zoals Lost Frequencies echt heet, heeft sinds zijn doorbraak vijf jaar geleden al tal van hits weten te scoren. Zijn debuutsingle, ‘Are You With Me’, behaalde meerdere malen de platina status en stond bovenaan de officiële charts van maar liefst 18 verschillende landen. Momenteel is Lost Frequencies hiermee één van de meest populaire dancemuziekartiesten van zijn generatie. Hij was de eerste Belgische artiest met vijf #1-hits in de officiële Belgische hitlijsten (en de eerste Belgische artiest met een #1-hit in het Verenigd Koninkrijk), verzamelde miljarden streams op de meest populaire streamingplatforms met wereldhits als ‘Are You With Me’, ‘Reality’ en ‘Crazy’ en bracht samenwerkingen uit met artiesten als Zonderling, Netsky, James Blunt en nu ook Aloe Blacc.

In 2010 scoorde Aloe Black een wereldhit met het nummer ‘I Need A dollar’ en sindsdien volgen de hits elkaar op voor de Amerikaanse singer-songwriter. Zo werd zijn album ‘Lift Your Spirit’ genomineerd voor een Grammy en is zijn gouden stem te horen op nummers als ‘SOS’ en ‘Wake Me Up’ van Avicii. Met deze laatste stond Aloe Blacc in meer dan honderd verschillende landen op #1 en wist hij het publiek helemaal te betoveren. De Amerikaanse ster groeide intussen uit tot één van de meest gewilde singer-songwriters en werkte samen met andere grote kleppers als Fashawn, Owl City en Zedd.

Dit najaar vertrekt Lost Frequencies samen met een volwaardige liveband op tournee door Europa en de Verenigde Staten. Lost Frequencies live aan het werk zien in eigen land, kan op Tomorrowland deze zomer óf tijdens zijn show in hometown Brussel in Vorst Nationaal op 9 november 2019.

Tickets voor zijn dit concert zijn te koop via https://lostfrequencies.com/live/

Debby Wilmsen