Tomorrowland presents Dimitri Vegas & Like Mike op Ibiza

Tomorrowland presents Dimitri Vegas & Like Mike keert terug naar Ushuaïa Ibiza in feestelijke stijl dit jaar ter ere van het 15 jarige bestaan van Tomorrowland. Niet alleen zal een fantastisch nieuw podium de openluchtlocatie transformeren, vandaag hebben ze een geweldige line-up bekend gemaakt voor het feest. Dimitri Vegas & Like Mikezullen elke dinsdag van 18 juni tot 24 september de show leiden, met dit jaar een van hun meest diverse line ups tot nu toe.

Van Braziliaanse sensatie ALOK tot dance muziek veteraan Afrojack en Latin trap zanger Bad Bunny, elke artiest op de lijst is klaar om iets unieks te brengen. De line up bestaat uit multi-platina hit artiesten Lost Frequencies en Jonas Blue, samen met internationaal publiekslieveling Oliver Heldens. Nicky Romero en Sunnery James & Ryan Marciano. Dimitri Vegas & Like Mike kondigen ook aan dat de iconische Paris Hilton komt optreden, nadat het duo recentelijk hun nieuwe samenwerking heeft gereleased, “Best Friends Ass”. Met de koning van de moderne jazz Timmy Trumpet, beheerder van billboard dance Matt Medved en vele meer, zullen de feestgangers bij de zwembadstage op dinsdag verwend worden.

Terwijl alles onthuld zal worden tijdens de debuutshow op 18 juni, zal een woordvoerder van Tomorrowland een kleine hint verklappen, “Tomorrowland bewijst dat muziek universeel is en mensen bij elkaar brengt, ongeacht hun leeftijd, taal of cultuur. Het nieuwe thema staat symbool voor deze universele verbinding: Amare”.

Voor kaarten en de volledige line up en data, bezoek de website https://www.theushuaiaexperience.com/en/club/events/tomorrowland-presents-dimitri-vegas-like-mike/.

Debby Wilmsen