Like Mike - A.M.

Like Mike trakteerde zijn fans enkele weken geleden op de nieuwe singleParalyzed met de Amerikaanse rapper Ricky Hil, maar heeft intussen zijn vijfde solo-release klaarstaan. Like Mike, één van de broers achter het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike, nam het producen en inzingen van de nieuwe trackAM zelf voor zijn rekening. Het resultaat: een trap-song met een rustige catchy beat en dromerige lyrics.

 Eerder lanceerde Like Mike vier andere solo-singles. In 2018 maakte hij zijn debuut met de trackMemories, die voor 15 weken in de Ultratop belandde én een instant hit werd. Na zijn debuutsingle volgendenRewind en Back 2 U, die in tegenstelling tot de hits die Like Mike samen met zijn broer Dimitri Vegas scoort, een rustigere sound en emotionelere lyrics bevatten. Net voor het nieuweAM bracht Like MikeParalyzed uit, waarvoor hij samenwerkte met de Amerikaanse rapper – en zoon van fashion designer Tommy Hilfiger – Ricky Hil.

Debby Wilmsen