Restaurant MESA krijgt plekje op Tomorrowland

Op Tomorrowland verzamelen niet enkel festivalgangers van over alle uithoeken van de wereld, je kan er ook proeven van alle smaken van de wereld. MESA –het restaurant van Tomorrowland in hartje Antwerpen – krijgt dit jaar ook een plekje op de magische gronden van het festival. Op het menu:sharing dishes met de typische en heerlijke smaken uit de MESA keuken. Dit jaar viert Tomorrowland z’n 15de verjaardag. En een verjaardag moet gevierd worden! De MESA-chefs creëerden een uniek dessert: foodies die een tafeltje reserveren in MESA en kiezen voor het ‘15 years Tomorrowland’ dessert als afsluiter, krijgen niet enkel een lekkere bavarois met Italiaanse pistachenoten voorgeschoteld, maar krijgen ook een magische gouden sleutel in handen waarmee je kans maakt op de allerlaatste tickets voor het festival.Een tafeltje reserveren in MESA kan via mesa.world. Restaurantvouchers voor een plekje bij MESA op Tomorrowland zijn binnenkort beschikbaar.

Gesmaakte formule

In het najaar van 2018 opende in de Antwerpse Kloosterstraat MESA, een restaurant waar het sharen van smaken uit alle windhoeken centraal staat en met het Tomorrowland-team als drijvende kracht. In een half jaar tijd kwamen er al heel wat bekende namen uit de muziekwereld eten, als Kölsch, Steve Aoki en Lost Frequencies.

In de keuken van MESA tref je smaken, geuren en kleuren van de wereld en het is ook die kaart die wordt getrokken op het festival. Festivalgangers kunnen proeven vansharing dishes uit alle windhoeken en de chefs werken met ingrediënten afkomstig van gepassioneerde telers, boeren en producenten en met respect voor de traditionele bereidingswijze.

Debby Wilmsen