Vegan Greenway Burger proeven op Antwerpen Proeft

Het culinair festival Antwerpen Proeft in de Antwerpse Waagnatie serveert vanaf vandaag tachtig gerechten van 35 restaurants, sterrenchefs en tv-koks. Paul Florizoone en Cedric Hanet van Greenway – dé pioniers van de vegetarische en vegan keuken in België – serveren er hun eigen ontwikkelde vegan Greenway Burger. Je vindt de burgers sinds vorige week exclusief bij Delhaize en uiteraard worden ze ook geserveerd in de verschillende Greenway restaurants, maar vanaf vandaag tot 5 mei kan je de 100% plantaardige hamburger ook degusteren op Antwerpen Proeft. De burger ziet en smaakt als een klassieke burger, maar wordt gemaakt van simpele, plantaardige en grotendeels lokale ingrediënten zoals erwten, rode biet, ui, koolzaad en zonnebloemolie.

Op Antwerpen Proeft wordt de Greenway Burger geserveerd met gebakken uitjes, augurk, tomaat, een mosterdsausje en BBQ-saus.

Antwerpen Proeft op 1, 3, 4, 5 mei in Waagnatie, Antwerpen

Debby Wilmsen