Big Apple Brunch

In het hartje van de Antwerpse historische binnenstad, verborgen in een klein, gezellig zijstraatje en in de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, vind je Brasserie Appelmans & Absinthbar. De zaak staat bekend om de heerlijke cocktails die je drinkt aan de bar, terwijl je in het restaurantdeel proeft van wereldse gerechten en Vlaamse klassiekers in een eigentijds jasje. Op vrijdag- en zaterdagavond zorgen dj’s na het diner voor de juiste muziek. Dít jaar is er een extra reden om te feesten: want Brasserie Appelmans & Absinthbar wordt vijftien jaar. Dat vieren ze een jaar lang met tal van events, waaronder ‘De Big Apple Brunch’: een uniek concept en dé ideale ‘quality time’ met vrienden of familie. Eén keer per maand – elke laatste zondag (tenzij anders vermeld op de website) – schuif je aan tafel voor een stevig ontbijt, wat magie, animatie of live muziek. Reserveren via www.brasserieappelmans.be

Debby Wilmsen