Versuz behoort tot beste clubs ter wereld

Het internationale magazine DJ Mag maakte zijn ‘DJ Mag top 100 Clubs’ bekend, een overzicht van de beste discotheken ter wereld. Zij doen dit naar jaarlijkse gewoonte tijdens de Winter Music Conference in Miami. Dit 4-daagse event is het belangrijkste evenement ter wereld voor iedereen die met (elektronische) muziek bezig is. Van labels, over dj’s, producers, concertorganisatoren en dus ook eigenaars van discotheken.

Deze 40e plaats is een opmerkelijke prestatie voor Versuz en een stijging van maar liefst 9 plaatsen in vergelijking met vorig jaar en 25 plaatsen sinds 2015, het jaar waarop Versuz voor het eerst in de lijst opdook.

“Onze hoge plaats is het beste bewijs dat discotheken en dus ook het nachtleven in België nog lang niet op zijn einde is en dat we nog steeds kunnen meedraaien met de beste ter wereld.”, aldus Yves Smolders, general manager van Versuz.

Op 25,27 en 29 april vieren we onze 17e verjaardag. We zijn al die jaren blijven investeren in de club en ook muzikaal houden we de vinger aan de pols. We zorgen voor een goede mix aan bekende dj’s en jong talent en we geven ook ruim aandacht aan urban-muziek” voegt Yves toe.

Debby Wilmsen