Een chocolade-roze-robijn voor elk bijzonder moment

 
Ruby + hands.jpg

Goed nieuws voor chocoladelovers, pinklovers en iedereen die houdt van wat schittert. Misschien wist je al dat chocoladefabrikant Barry Callebaut na donker, melk en wit enkele maanden geleden een vierde en nieuwe soort chocolade lanceerde: roze chocolade genaamd Ruby. Geboren uit de Ruby cacaoboon en zonder toevoeging van kleurstoffen. Een absolute wereldprimeur. De maître-chocolatiers van het Belgische Libeert creëerden nu met deze nieuwe soort chocolade een indrukwekkende zeshoekige creatie die de naam Ruby IIII kreeg. Een creatie die nét zo uniek is als de roze chocolade zelf en al je zintuigen zal prikkelen. Iedere luxeueze giftbox, bevat twee chocolade robijnen, voor al je ‘precious moments’. Of je nu iemand wil bedanken, gelukwensen, laten weten dat je de persoon graag ziet of voor een ander dierbaar moment het hele jaar door,  dan is Ruby IIII het ideale geschenk. Deze pareltjes van vakmanschap bieden een sensationele ervaringen daarmee maakt Libeert Ruby chocolade toegankelijk voor iedereen en is vanaf eind januari nu al te vinden bij Delhaize, Albert Heijn, Makro, Spar, Alvo en Carrefour, in een exclusieve geschenkbox voor 4,99 euro.

 

 
Debby Wilmsen