Wereldprimeur voor verjaardag HANGAR

 
Cymatiks.jpg

HANGAR viert op zaterdag 28 september zijn eerste verjaardag bij Key West in Anderlecht. De drie jonge Brusselse organisatoren achter het partyconcept zorgen voor een ijzersterke line-up met onder meer Apparat, Floating Points en Agents of Time (live). Tijdens deze feestelijke editie zal HANGAR bovendien het decor vormen voor een wereldprimeur: het gloednieuwe concept ‘Cymatiks’.

Het fijnste van techno door lokale en internationale top dj’s, een buitengewone locatie en een kwalitatief aanbod van food & drinks: dat is de ervaring die het Brusselse partyconcept HANGAR biedt. Een jaar geleden vond de eerste editie plaats in de industriële warehouse Key West in Anderlecht. Na deze knallende kick-off volgden nog vier succesvolle edities met dj’s zoals Agoria, Kiasmos, Henrik Schwarz, Jennifer Cardini en Mathew Jonson, stage hostings op festivals als Extrema Outdoor en WECANDANCE en guest performances met Hangar Soundsystem op onder andere Tomorrowland.

Nu, één jaar later, viert HANGAR op zaterdag 28 september zijn eerste verjaardag in Brussel, de plaats waar het allemaal begon. Hiervoor pakken de drie jonge organisatoren opnieuw uit met een fantastische line-up en een wereldprimeur. Tijdens deze feesteditie stelt HANGAR het gloednieuwe concept ‘Cymatiks’ voor de eerste keer voor. Afgeleid van het begrip ‘cymatics’, de wetenschap die geluid zichtbaar maakt, laat de show niks aan de verbeelding over. Dj’s als het Italiaanse dj-trio Agents of Time gebruiken een combinatie van digitale en analoge muziekinstrumenten om hun eigenzinnige beats te creëren. Deze worden vervolgens tot leven gebracht met indrukwekkende visuals en meeslepende ervaringen, met een even overweldigend resultaat.

Cymatiks: Wanneer elektronische muziek tot leven komt

Voor hun verjaardagseditie pakken de organisatoren van HANGAR uit met het gloednieuwe concept ‘Cymatiks’. Afgeleid van het begrip ‘cymatics’, de wetenschap die geluid zichtbaar maakt in de vorm van trillingen of golven, laat de show niks aan de verbeelding over. Tijdens de spectaculaire live-acts gebruiken dj’s zoals headliners Agents of Time digitale en analoge muziekinstrumenten om hun eigenzinnige beats te creëren. In combinatie met indrukwekkende visuals en dansuitvoeringen wordt de voortgebrachte sound tot leven gebracht.

Drie jonge muziekliefhebbers maken hun droom waar

HANGAR wordt één jaar! De drie Brusselse organisatoren, Cameron Heal, Marvin Weymeersch en Thibaut Ickx zijn er sinds de eerste editie op 29 september vorig jaar in geslaagd een straffe line-up te combineren met een kwalitatief aanbod van food & drinks in een even originele als indrukwekkende setting in Brussel. Deze unieke feestervaring sloeg meteen aan en de organisatie bouwde een ijzersterke reputatie uit. Zo hoste HANGAR stages op festivals als Extrema Outdoor Belgium en WECANDANCE en maakte ‘Hangar Soundsystem’ zijn debuut op festivals als Tomorrowland, Voodoo Village en Thé Dansant.

HANGAR – one year anniversary

Zaterdag 28 september

Locatie Key West, Anderlecht

Tickets - https://www.thehangar.be/

LINE-UP - Agents Of Time (IT) // Floating Points (UK) // Apparat (DE) // Michael Mayer (DE) // Red Axes (ISR) // Fideles (IT) // Anna Nova (DE) // Amato b2b Adriani (IT) // Danny Daze (USA) // Etapp Kyle (UKR) // Tijana T (SRB)

 
Debby Wilmsen