MOOSE BAR XXL in Sportpaleis Antwerpen

 

De après-ski Moose Bars zijn al enkele winters niet meer weg te denken in Vlaanderen. Een uniek succesverhaal dat zijn oorsprong kent in Hasselt. Daar opende discotheek Versuz in de winter van 2015 voor het eerst een Moose Bar in tuin van de club. Het succes was zo groot dat er al snel meer steden volgden. Her en der in Vlaanderen poppen al zeven winters lang grote, authentieke en hypergezellige houten Tiroler berghutten op, inclusief rood-wit geblokte gordijntjes. Van Hasselt, over Leuven, Mechelen en Antwerpen. In elkeen van de Moose Bars kan je genieten van veel, hééél veel après-ski ambiance.

Ook deze winter is de ‘kers op de taart’ een XXL-versie in het Antwerps Sportpaleis! Aanstaande zaterdag 11 februari blazen meer dan 12.500 liefhebbers van de après-ski verzamelen in een Antwerps Sportpaleis dat één keer per jaar wordt getransformeerd in een gigantische Oostenrijkse Bierstubbe. Een indrukwekkend decor, tientallen lopende meters aan bars, 35.000 liter bier, 50.000 shotjes en een ‘lawine’ aan artiesten en dj’s zorgen voor een onvergetelijke sfeer!

En ook nu wist de organisatie enkele onvervalste ‘ambiancemakers’ te strikken. Van onze eigen Dorothee & Maarten, over de Romeo’s en Duitse artiesten als Mickie Krause en Die Atzen. Hoogtepunt wordt ongetwijfeld de optredens van ‘Kom van dat dak af’ Peter Koelewijn en ‘Ça plane pour moi’ Plastic Bertrand.

 
Debby Wilmsen