Lost Frequencies genomineerd voor BRIT AWARD

 

Op 12 januari werden de genomineerden voor de BRIT Awards bekend gemaakt en tussen klinkende namen als Beyonce, One Republic, Taylor Swift en Lizzo prijkt een naam van een landgenoot. De Brusselse producer Lost Frequencies is met “Where Are You Now” genomineerd voor “Best International Song”. Niet verwonderlijk aangezien dit nummer al meer dan 1 miljard keer streams telt en in wereldwijd al weken bovenaan de hitlijsten stond in 2022.  “Ik ben echt super honored om genomineerd te zijn op de BRIT Awards naast zoveel fantastische muzikanten” – Felix De Laet / Lost Frequencies. 

Of Lost Frequencies de award ook binnen haalt, weten we op 11 februari 2023. https://www.brits.co.uk/news/2023-international-song-of-the-year-nominees-announced

 Favoriete exportproduct

 Lost Frequencies is een Belgische producer die met zijn aanstekelijke dansnummers in slechts enkele jaren een wereldster werd. Hij is momenteel de meest beluisterde Belgische artiest op aarde en zonder twijfel één van België’s favoriete exportproducten van het moment. Lost Frequencies speelde vorig jaar 802 shows in 330 steden en in 67 verschillende landen. In december ‘22 vulde hij in eigen land Lotto Arena en Vorst Nationaal met zijn unieke live show waarmee hij zijn succesvolle tournée in de VS, Canada en Europa afsloot. 

 Eerste Belg ooit  #1 in UK

 "Where Are You Now?" met Calum Scott is goed voor 10 gouden awards, nummer één posities overal ter wereld, telt meer dan 1 miljard streams, scoorde een #1 in het VK en heeft dus nu ook een prestigieuze BRIT Award nominatie beet.

 

 
Debby Wilmsen