Lil Kleine brengt Vlaamse rapper Daniël Busser mee naar Antwerpen

 
Jorik Scholten

Jorik Scholten

Ronnie Flex, Frenna en Jonna Fraser en Vlaamse rapper Daniël Busser

Van Amsterdam naar Antwerpen. De bekende Nederlandse rapper Lil Kleine zet op 25 oktober Antwerpen op z’n kop met een show van wereldformaat. Tijdens ‘Het Concert’ worden Belgische fans getrakteerd op zijn hits, maar ook nieuwe muziek en een next level liveshow. Lil Kleine aka Jorik Scholten brengt zijn beste Nederlandse vrienden mee onder wie rapper en zanger Jonna Fraser, die je kent van onder andere de recente hit ‘DRUP’. Urban hitwonder Frenna – die samen met Lil Kleine eerder het nummer ‘Verleden Tijd’ uitbracht én met Dimitri Vegas & Like Mike de Clouseau-hit ‘Daar gaat ze’ coverde. En ook Ronnie Flex van onder andere de monsterhit ‘Drank & Drugs’ komt de Lotto Arena op z'n kop zetten. In het voorprogramma staat niemand minder dan het jonge Vlaamse raptalent Daniël Busser.

Noem rapper Lil Kleine gerust de koning van de nederhop. Zijn nummer ‘Drank & Drugs’ groeide uit tot een monsterhit en ook andere nummers als ‘Krantenwijk’, ‘Loterij’, ‘Verleden Tijd’ en de recente nummers ‘Dichterbij Je’ en ‘Rook’ werden domineerde de charts. Later dit jaar verschijnt zijn nieuw album, dat de toepasselijke titel ‘Het Album’ kreeg. In een recent interview zei hij daarover dat Het Album een stuk volwassener zal klinken dan zijn eerdere platen. Het vaderschap heeft hem tijdens het schrijven anders naar dingen laten kijken. “Ik denk dat je onbewust over verantwoordelijkheid nadenkt. Dus ik denk dat mijn muziek veel volwassener is”, aldus de rapper.

Tijdens Het Concert op 25 oktober 2019 zal Lil Kleine een mix brengen van zijn grootste hits, nieuwe nummers en niet-uitgebrachte muziek. Gastartiesten op het podium zijn Jonna Fraser, Frenna en Ronnie Flex. Belgisch raptalent Daniël Busser mag de Lotto Arena op 25 oktober warm maken voor Lil Kleine tijdens het voorprogramma. Voor wie nog tickets wil, kan terecht op lilkleine.nl en www.hetconcert.nl.

 
Debby Wilmsen