Eins, zwei, drei, vier, fünf Moose Bars poppen op in Vlaanderen

 

In november en december openen in de Alpen verschillende skigebieden de liften en skipistes. Bij ons is november traditiegetrouw de maand waarin de populaire Moose Bars opnieuw de deuren openzwieren. Her en der in Vlaanderen poppen dan grote, authentieke en hypergezellige houten Tiroler berghutten op, inclusief rood-wit geblokte gordijntjes.

Op 9 november opent de eerste Moose Bar de deuren in Leuven. Vanaf 10 november kan je meezingen met de beste aprés-ski hits in ‘de moeder aller Moose Bars’: de chalet in Hasselt. Die Moose Bar wordt opnieuw opgebouwd op de parking van club Versuz. Tijdens de openingsavond daar zorgt de Vlaamse ambiancemaker Joe Hardy voor de beste meezingers. Vanaf 17 november kan je ook losgehen in Mechelen. Nadien volgen ook nog Herentals en Antwerpen.

Net als de voorbije jaren mag je je verwachten aan oergezellige massiefhouten skihutten, aangekleed met dierenhuiden en winterse decoratie, vrolijke après-ski muziek en halve liters (alcoholvrij) bier geserveerd door barpersoneel in authentieke Lederhosen.

Sportpaleis

Naast de vijf pop-up bars, komt ook de XXL-editie in het Antwerps Sportpaleis terug. Op 11 februari bevinden de Alpen zich voor één avond in Antwerpen. Verwacht je aan skiliften, een immens grote bar, halve liters bier en obers in lederhosen. Peter Koelewijn, de Romeo’s en Mega Mindy bevestigden alvast hun komst voor deze zesde editie. Tickets voor Moose Bar XXL koop je via www.sportpaleis.be

 
Debby Wilmsen