Toetseniste van Harry Styles komt muziek schrijven en maken in Durbuy

 

Op een boogscheut van het oude centrum van Durbuy, vind je Durbuy Music. Een professionele en moderne muziekstudio in een omgebouwde seventies-villa in het hart van een prachtig domein en met zicht op de omliggende natuur. Een plek gebouwd door het jonge en ambitieuze muzikantenkoppel Manou Maerten en Domien Cnockaert. Durbuy Music is een inspirerende plek waar zowel gevestigde waarden als opkomend talent terecht kan om te repeteren of nieuwe muziek te schrijven, te producen en op te nemen.

Manou en Domien organiseren op regelmatige basis ook ‘singer songwriter kampen’. Tijdens deze komen artiesten, songwriters en muzikanten samen om samen aan nieuwe nummers te werken.

Zo ook deze week! Dan komen artiesten als Loredana, DJ Licious, Charles en Jelle van Dael er samen met internationale singer songwriters Ciaran Lavery, Arianna D’Amato,… én Charlotte Clark. Zij is de toetseniste van Harry Styles en stond met hem op het podium tijdens zijn optreden op ‘Saturday Night Live’ en ‘Later…with Jools Holland’.

 
Debby Wilmsen