Tomorrowlands’ imposante Amare podium strijkt neer in club Ushuaïa

Elke zomer verblijven Dimitri Vegas & Like Mike op het idyllische witte eiland Ibiza. Daar brengen ze elke dinsdag een verrassende nieuwe show in het bekende clubhotel Ushuaïa. Afgelopen dinsdag speelden ze hun eerste avond van dit zomerseizoen. Niet alleen hun waanzinnig optreden liet monden openvallen maar ook het indrukwekkende podium van 45 meter dat ontworpen werd door het Tomorrowland-team, zorgde voor uitzinnige reacties. De adembenemende goudkleurige “Amare” vogel die boven de artiesten in de lucht zweeft schittert boven de clubgangers uit.

Wie deze zomer op het eiland vertoeft, kan elke week een vleugje Tomorrowland magie meepikken en onze Belgische dj-trots Dimitri Vegas & Like Mike élke dinsdag aan het werk zien, tijdens hun residency in openluchtclub Ushuaïa.

Van 18 juni tot 24 september worden Ibizalovers, vakantiegangers en muzieklovers getrakteerd op vette beats, betoverende specials effects, led en licht én een imposant podium. Want voor de vijftiende verjaardag van het festival, werden àlle registers opengetrokken. Dimitri Vegas & Like Mike openden hun eerste show met eenbang en vooral: full house – onder andere de spelers van Ajax en enkele voetballers van Real Madrid waren aanwezig, net als ‘king of reggaeton’ Daddy Yankee.

Het podium werd ontworpen door het creatief team van Tomorrowland. In volle aanloop naar het zomerfestival, vonden ze ook nog de tijd om dit technisch hoogstandje voor hun wekelijkse show opUshuaïa te creëren. Het resultaat is een waanzinnig podium, met een glansrol voor de goudkleurige Amarevogel.

Amare vliegt de hele wereld rond -letterlijk, want Tomorrowlands’ Amare is één van de Belgian Icon-toestellen, themavliegtuigen van Brussels Airlines waarmee de luchtvaartmaatschappij België’s grote pronkstukken in de kijker zet – maar deze zomer strijkt de vogel neer op Ibiza. Ze verbindt zielen het hele jaar door en symboliseert een aantal van de belangrijkste waarden van Tomorrowland: liefde, vriendschap en eenheid.

Dimitri Vegas:“Elk jaar in juni verhuizen we voor een zomer lang naar Ibiza. Het voelt als ‘thuiskomen’. We tillen onze show, productie én het podium telkens naar een hoger en spectaculair niveau. Voor de 15e verjaardag van Tomorrowland gingen we nog een stapje verder. Wij kunnen nu wel zeggen dat we écht de grootste vogel hebben.” (lacht).

Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike hosten de club op dinsdag én ze nodigen ook bevriende dj’s uit. Op de gastenlijst deze zomer onder andereLost Frequencies, MATTN,Bad Bunny, Timmy Trumpet, Jonas Blue, Afrojack, Lost Stories X Zaeden, ALOK, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano en Ibizalocal legend José Maria Ramon. Ook supersterParis Hilton – die samen met Dimitri Vegas & Like Mike het nummer ‘Best Friend’s Ass’ uitbracht, kan niet ontbreken op de line-up.

Tomorrowland presents Dimitri Vegas & Like Mike in Ushuaïa

Elke dinsdag, van 18 juni tot 24 september

Voor tickets en de volledige line-up en data, kan je terecht op de website van club Ushuaïa:

Debby Wilmsen