Vier samen met Jelle Cleymans de 20ste verjaardag van Buitenbeenpop

Op vrijdag 30 augustus blaast Buitenbeenpop, het openluchtfestival voor personen met een beperking, 20 kaarsjes uit! Vlaamse topartiesten als Christoff, Barbara Dex en Willy Sommers zorgen voor de nodige ambiance, terwijl acteur Jelle Cleymans, die bovendien ook peter is van het festival, de feestvierders warm onthaalt en de presentatie op zich neemt. Nieuw dit jaar is de muzikale begeleiding van de XL band, die elke act van swingende livemuziek voorziet. Daarnaast maken de gezellige snoezelruimte en diverse randanimatoren opnieuw hun opwachting op het openluchtfestival. De Zegeplaats in Leopoldsburg, die van 9u tot 16u het decor vormt van Buitenbeenpop, wordt volledig aangepast aan de wensen en behoeften van de bezoekers. Een rolstoelpad van 6000m en audiodescriptie voor slechtzienden en blinden moeten de dag voor iedereen zo comfortabel mogelijk maken. Hoewel het festival zich richt op personen met een beperking, is iedereen meer dan welkom om mee te vieren.

Meer informatie vind je op buitenbeenpop.be

Debby Wilmsen