Een drijvende luxe short-break

Na twee edities op de Middellandse Zee, komt THE ARK in 2020 terug! Niet alleen met een nieuw schip, MSC Orchestra, maar ook met een gloednieuwe vaarroute én in de lente. Van 13 tot 16 mei 2020 zet de luxueuze festicruise koers naar de mooiste steden langs de indrukwekkende kustlijn van de Adriatische Zee. Het schip vertrekt vanuit het romantische Venetië over de zeer charmante en met geschiedenis doordrenkte Sloveense kuststad Koper, langs de idyllische kust van Kroatië die bezaaid ligt met kleine eilanden, naar de zonovergoten stranden van Zadar. De route eindigt in Venetië.

Net als tijdens de vorige edities worden de gasten getrakteerd op de beste dj’s uit verschillende genres en stijlen van elektronische muziek, terwijl bekende mixologists en chefs zorgen voor de lekkerste cocktails en culinaire hoogstandjes. Daarnaast zorgen de luxueuze faciliteiten van het MSC schip voor de nodige ontspanning tussen het feesten door. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele vakantie in combinatie met het beste aan elektronische muziek!

De ticketverkoop start op zaterdag 16 maart 2019 om 10u via de website www.theark.cruises. Iedereen die boekt voor 30 april 2019 geniet van een extra voordelig tarief.

Debby Wilmsen