Gedurfd, vernieuwend en absoluut het wachten waard

In 2007 brachten de Duvel brouwers de allereerste Duvel Tripel Hop op de markt. Sindsdien hebben ze de smaak goed te pakken en zijn ze steeds op zoek gegaan naar nieuwe hopsoorten om te matchen met de authentieke smaak van Duvel. Sinds 2017 is Duvel Tripel Hop Citra permanent te proeven, maar dat hield de Duvel brouwers niet tegen om dit jaar nog eens een gelimiteerd speciaalbier te maken. De brouwers zijn constant op zoek naar nieuwigheden en dit jaar slagen ze er opnieuw in om een verrassende smaakcombinatie neer te zetten met een exclusieve hopsoort: Cashmere. Het typische Duvel smaakpalet wordt verrijkt met toetsen van citrus, perzik, meloen en kokosnoot. Kortom: een tropische storm in een flesje. De limited edition Duvel Tripel Hop Cashmere is beschikbaar vanaf 1 april beschikbaar bij de Belgische drankenhandel en Colruyt.

Debby Wilmsen