Jani in de kleerkast

Klamme handjes, trillende benen en héél wat angstzweet: het overkomt bekende Vlamingen niet vaak, maar wanneer ze hun garderobe laten inspecteren door Vlaanderens grootste stijlgoeroe verandert dat de zaak wel. Wervelwind Jani Kazaltzis is terug met gloednieuwe afleveringen van In de kleerkast op JaniTV. Voor het vierde seizoen showen onder anderen Viktor Verhulst, Kat Kerkhofs en Jamie-Lee Six hun vestimentaire keuzes aan het alziende oog van Jani en het wereldwijde web. De grootste vraag is steeds: blijven ze beste vrienden of ontstaan er hevige bitch fights om een paar afgrijselijke Uggs?

Ook BV’s hebben af en toe een stamp onder hun kont nodig als het op hun stijlkeuzes aankomt, dus heb ik met veel plezier – en een aantal hartverzakkingen - nog eens een kijkje genomen naar hun garderobes.”

– Jani Kazaltzis

Nieuwe afleveringen vanaf 1 april, elke maandag om 16u op het JaniTV YouTubekanaal en op JaniTV.be.

Debby Wilmsen