Beyond Bruegel

2019 is het Bruegeljaar en Brussel zal het geweten hebben. Op zaterdag 6 april opent de expo ‘Beyond Bruegel’ de deuren voor het grote publiek in het majestueuze Dynastiepaleis. Een innovatieve kunstbeleving waarbij werken van de Vlaamse Meester Pieter Bruegel de Oude dankzij immersieve projecties uitvergroot worden. In verschillende ruimtes kan je je als bezoeker inleven in de stijl en het oeuvre van de schilder. Vervolgens word je ondergedompeld in een 360-graden projectie en waan je je ín de wondere wereld van de meester. Zijn kunstwerken lijken wel tot leven te komen en je wandelt er door de landschappen die hem inspireerden. De tentoonstelling eindigt in Plein Publiek, waar je Duvel van ’t vat drinkt en de chef Vlaamse klassiekers in een hip jasje op tafel tovert.

Alle info en tickets vind je op beyondbruegel.be/

Debby Wilmsen